fo034482: Arbeidsmigranten - Arbeidersfotografen
"Zwart-witfoto genomen tijdens een betoging te Hasselt tegen artikel18-bis van de regering Martens-Gol, april 1984. Deze betoging ging samen met de actie Hongeren tegen Martens-Gol. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"