Vrouwen en oorlog : 16e-20e eeuw : Catalogus bij de gelijknamige tentoonstelling in het Algemeen Rijksarchief te Brussel (20 november 1997 - 28 februari 1998) - Godfroid, Anne; Celis, Karen (Brussel: Algemeen Rijksarchief en Rijksarchief in de provinciën, 1997)
"Tentoonstelling georganiseerd door het Studie- en Documentatiecentrum Oorlog en Hedendaagse Maatschappij met de steun van de Minister van Tewerkstelling en Arbeid en gelijke-kansenbeleid"