vl000682: Socialististische Harmonie Vooruit Harelbeke 1922
"Vlag van de Socialistische Harmonie Vooruit van Harelbeke, 1922. Centraal op een rood veld: een lier, met eronder een klarinet en een pauk, gekruist en samengebonden in een strik. Errond: een lauwerkrans. Franjes in de Belgische driekleur. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"