af007199: Missiles nucléaires? Non merci! - Wolsztajn, Willy; UBDP; Du Bosch, Jean
"Affiche van Willy Wolsztajn uitgegeven in 1981 door de Union Belge pour la Défense de la Paix (UBDP) tegen de plaatsing van kernraketten. Afbeelding: een (vredes)duif met meisje op de rug. Tekst: Bruxelles 25 octobre '81. Missiles nucléaires? Non merci! Edit. resp.: J. Du Bosch, av. Defré 65 - 1180 Bruxelles — Exempt de timbre. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"