vl000471: B.T.B. Belgische Transportarbeidersbond Oostende - Boes (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Vlag van de B.T.B. Belgische Transportarbeidersbond van de Afdeling Oostende. Op een rood veld, centraal in een cirkel, een havenzicht. In de vluchttop het hoofd van een visser, in de broektop de initialen BTB, in de broekhoek een havenarbeider. Onderaan de plaatsnaam. Goudkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"