fi001231: AIDS: medisch en sociaal - De Nationale Commissie aids-bestrijding; Bos, Froukje; Vreeburg, Marijke; Wikler, Jeanne
"Nederlandse reportage omtrent de aidsproblematiek met verschillende getuigenissen van aids-/hiv-patiënten en hulpverleners. Er wordt zowel gesproken over de manier waarop het virus zich verspreidt, de preventiemogelijkheden als de gevolgen voor de geïnfecteerden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"