pk003301: Wijkkomitees tegen racisme, Samen leven, het kan!
"Postkaart met de bouwplaat voor een kubus waarop foto's staan van kinderen met verschillende culturele achtergronden en de teksten: 'Samen leven Het kan! / Mensen net even anders en toch ook gelijk'. Naast de bouwplaat staat de tekst: 'Kaart... knippen, plooien, plakken,... kubus!', op de achterzijde: 'Nieuwsgierig? Alles wat je wil weten en... Wijkkomitees tegen racisme' en een adres en telefoonnr. in Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"