af004770: Ingeblikt - Socialistische Toneelkring De Dageraad Boom
"Affiche uitgegeven in 1994 door de socialistische toneelkring De Dageraad Boom voor de toneelvoorstelling Ingeblikt. Afbeelding: conservenblik. Tekst: De Dageraad Boom, socialistische toneelkring, te gast in Tejater Piep (Plantsoenstr.) telkens om 20.30u. Vrij. 9/12, za. 10/12, vrij. 16/12, za. 17/12, donderdag 8 december (op uitnodiging). Ingeblikt. Auteur: Victor Lanoux. Regie: Gie Van den Neucker. Reservatie: Luc Van Aken 886 57 57, Patrik Baetens 888 09 71. In het kader van het toneelfestival Armand Coenen. FVST. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"