pk001201: Nieuwjaarswens - ABVV Scheldeland
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend de gevels van het ABVV-Gent, -Dendermonde en -Sint-Niklaas. Tekst binnenin : Communicatie is de eerste voorwaarde voor verandering. En om te communiceren is er warmte en openheid nodig. De kaart is gesigneerd door Eddy Van Den Broeck en Mil Kooyman voor ABVV Scheldeland. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"