fo027972: NCOS project 2233, Drinkwatervoorziening, Rwanda - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2233; Kleurenfoto, van een huis in aanbouw met binnenin de stock van materialen. NCOS project 2233, Drinkwatervoorziening, Rwanda,1989-1998. Een realisatie van COFORWA. Land/Regio: Rwanda; Code: RWANDA/90; Projectnaam: Drinkwatervoorziening; Series: Projectnummer: 2233; Land/Regio: Rwanda; Code: RWANDA/90; Projectnaam: Drinkwatervoorziening; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"