af011965: RAL 1 mei strijdavond/LRT 1 mai soirée de lutte - 't Rooie Potlood; RAL; LRT; Corijn, Eric
"Affiche van ’t Rooie Potlood uitgegeven tussen 1973 en 1976 door de Revolutionaire Arbeidersliga (RAL)/Ligue révolutionnaire des travailleurs (LRT) voor de Dag van de Arbeid. Afbeelding: jongeman met geheven vuist. Tekst: RAL 1 mei strijdavond/LRT 1 mai soirée de lutte. Sprekers/Orateurs : F. Vercammen, lid BP RAL-LRT ; A. Henry, délégué principal Glaverbel Gilly; S. Enriquez, travailleur espagnol LCR ETA VI. La Nouvelle Scène Internationale ; De Mannen van den Dam ; Nieuw Gents Strijdkoor, chœur de lutte ; A. Bialek, folk urbain/stadsfolk ; Tierra de Fuego, Chileense folk/folk chilien ; Red and Black Power Blues Band. Infostands, sandwichbar à partir de/vanaf dix-neuf heures/negentien uur suivie de/gevolgd door groot volksbal door/grand bal populaire par Red and Black Power Blues Band. Rogiercentrum Brussel, bij Noordstation, zaal Einstein/centre Rogier Bruxelles, gare du Nord, salle Einstein. Ver. Uitg. : E. Corijn, Washuisstraat 12 & 14, Brussel 1000. Ontwerp: Het Rooie Potlood, phase 2. Zie ook: af001975 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"