fo013176: Viskraam op de markt in Brussel - Photo Acta
"Zwart-witfoto van een viskraam op de markt in Brussel, jaren 1930. Opschrift achteraan: Scènes Bruxelloises. Ph.-Chez le marchand de poisson à la Place de la Chapelle. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"