Voor Vlaanderens artistieke duizendpoot ius het gras groener aan de overkant : Frank Dingenen : "Ik ga terug naar af" - Demasure, Kristof (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Kristof Demasure Fonds Suzan Daniel (FSD)"