fo023024: Gemeente- en provincieraadsverkiezingen 1994, Migranten - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto vaneen vrouw die uitleg geeft aan een migrant (allochtoon) hoe hij een geldig stembiljet invult. Gemeente- en provincieraadsverkiezingen 9 oktober 1994. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"