af014951: Mireille Van Loo-Bens 11e plaats provincie lijstduwer - SP; André, Alain (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) voor de provincieraadsverkiezingen in West-Vlaanderen. Afbeelding: portretfoto in zwart-wit van Mireille Van Loos-Bens. Tekst: Mireille Van Loo-Bens 11e PLAATS PROVINCIE LIJSTDUWER. REKEN EROP SP. Verantwoordelijke uitgever: A. André, De Haan / Parlementsverkiezingen 1991 / Verkiezingsdrukwerk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"