Armoede, sociale uitsluiting en uithuisplaatsing van kinderen : een onderzoek naar kleinschalige en offensieve strategieën voor de aanpak van een overwegend grootstedelijke problematiek - Gheysen, Luk (Kortrijk, 1997)
"Luk Gheysen BMLIKEindrapport Katholieke Hogeschool Zuid-West-Vlaanderen, departement IPSOC."