Manneken Pis : maandblad van de KPB-afdeling Geraardsbergen (Geraardsbergen: KPB)
"Motto: Het blijvend Licht in de Duisternis Verantwoordelijke uitgever: Marcel Meyskens, Lessensestraat 118, Geraardsbergen"