sch000493: Landschap en vaas met bloemen - Wilchar
"Schilderij op doek, gekleefd op hardboard, met op de voorgrond de afbeelding van een bos bloemen in een vaas en op de achtergrond een landschap met zicht op een dorp. Op de vaas gesigneerd: Wilchar '89. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"