pk000558: Zuivere koffie, zuiver geweten ! - van de Wetering, Barbara
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een kop koffie, rechts een pak koffie en koffiebonen, links het label van Max Havelaarkoffie; boven het silhouet van Afrika en Zuid-Amerika. Tekst : een paar centen meer, een slachtoffer minder. Tekst achteraan : Deze kaart is op affiche getekend in het kader van de affichewedstrijd voor de Aktieweek Honger Hoeft Niet 1988. Hij propageert het gebruik van Max Havelaar-koffie. Boeren die de bonen leveren, doen rechtstreeks, zonder tussenhandel, zaken met Max Havelaar en krijgen zo meer geld in handen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"