Eenige bedenkingen tegen de theorie van Weismann aangaande de beteekenis der sexueele voorplanting in verband met de wet van Knight-Darwin - Burck, W. (Gent: Dodonea, 1891)
"door Dr. W. Burck Overdruk uit Botanisch Jaarboek"