af005735: 7-urendag, 40-urenweek - Sebregts, Lode; Delplace - Koch & Co.; BTB afdeling Havenarbeiders (1937)
"Affiche van L. Sebregts uitgegeven in 1937 door Havenarbeidersbond afdeling BTB (Antwerpen) met als trefwoord vakbond.Tekening: man met in één hand het cijfer 7 en in de andere 40, vóór hem bustes van 3 figuren (zeelui).Tekst: 7-urendag. 40-urenweek. Dit is het werk van mijn bond. 90% van ons zijn vereenigd. Werkmakkers sluit aan! Alle transportarbeiders betoogen te Antwerpen op 17 october. De Havenarbeidersbond afdeeling B.T.B. - Paardenmarkt 66, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"