fo025270: Betoging bouw Brussel - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een betoging van bouwvakkers in Brussel, 23 oktober 1981. Zicht op de betogers met vlaggen en draagborden met tekst: Interbeton - Botte ... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"