txt000058: BSP Wijnegem, Verjaringsfeesten, 1959 - Krafft, Willy
"Een wit geweven lintje met rode boord. Tekst: BSP Wijnegem 6.7. juni 1959. Verjaringsfeesten Soc. Organisaties: 40 J. B.S.P. - 10 J. O.B. - 5 J. RTR . FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"