te004118: Rekords - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/03/20))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een verliefd koppel. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 20 maart 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"