fo012636: Schip in Gentse haven - Sipho
"Zwart-witfoto van het lossen van hout in de haven van Gent tijdens de Tweede Wereldoorlog. Opschrift achteraan: Te Gent komen thans schepen aan met graan uit Rusland. Dit hout wordt over zee naar Holland gebracht en vandaar over de binnenwateren naar Gent gebracht. Hierboven: een tweetal foto's van het lossen van het hout in de Gentsche haven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"