pk003052: Amnesty International, regio Gent en Vlaanderen - Amnesty International
"Een prentbriefkaart met daarop artikel 25 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mensaap geschreven, geadresserd aan Mijnheer de Eerste Minister, Wetstraat 16 B-1000 Brussel. Tekst: achterzijde: Face It Act Now, Met Mensenrechten tegen Honger vechten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"