Diefstallen van klederen en textiel in het 17e eeuwse Mechelen (Antwerpen: Provinciebestuur Antwerpen, 2002)
"Overdruk uit het Jaarboek 200-2001 van de Provinciale Commissie voor Geschiedenis en Volkskunde"