vl000199: De Vereenigde Vlasbewerkers en Bewerksters van Gent 1875
"Vlag van de Vereenigde Vlasbewerkers en Bewerksters van Gent, 1875. De tekst staat centraal op het rode veld. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"