203.00001: Statuten, lijst, verslag van de Maatschappij De Hasseltsche Drukkersvereeniging. Stichtingsvergadering - Centrale der Boek- en Papiernijverheid van België-afdeling Hasselt (1903)
"Collection: Centrale van Boek en Papiernijverheid-afdeling Hasselt; Biografie: De afdeling Hasselt van de Centrale der Boek- en Papiernijverheid van België komt voort uit de na 1944 opgeheven Belgische Typografische Federatie. Deze vakbond der typografen was op zijn beurt ontstaan uit de ‘Hasseltsche Drukkersvereeniging’, een apolitieke vakbond, met christelijke en corporatistische inslag. Level of description: Item; Series: 203: Archief van Centrale der Boek-en Papiernijverheid van België-afdeling Hasselt"