fo033000: Zakkenmaaksters, actie
"Zwart-witfoto van een groep zakkenmaaksters op straat tijdens een actie voor betere arbeidsvoorwaarden. Antwerpen, jaren 1920. Opschrift spandoek: De zakkenmaaksters in strijd voor betere arbeidsvoorwaarden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"