114.00018: Inventaris van organisaties en instellingen voor gehandicapten door het Centrum voor Sociale Aktie (CSA) - BSP-afdeling Ronse (1960)
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Ronse; Series: 114: Archief van SP-afdeling Ronse; Level of description: File"