ls000382: Spartacus - Wilchar
"Linoleumsnede met de afbeelding van een rij gekruisigde mannen die oneindig lijkt door te lopen, links een figuur die Wilchar dikwijls afbeeldt: de welgestelde met puntoren, hoge hoed en een sigaar, hij is omringd door gewapende soldaten. Linksonder Wilchars merkteken en de titel 'Spartacus', rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"