af006293: Shah van Iran - Wolsztajn, Willy; Irankomitee; Vermeiren, Bert (1977)
"Affiche van Willy Wolsztajn uitgegeven in 1977 door Vlaams Irankomitee met als trefwoord internationale solidariteit: Iran.Karikatuur: hoofd van man in uniform.Tekst: Mohammed Reza Pahlavi. SHAH VAN IRAN. Vlaams Irankomitee m.m.v. O.D.Y.S.I. v.u. B. VERMEIREN * Timmerdonckst. 5/14 * 2520 Edegem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"