fo000822: Plan van de Arbeid - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van het bureel, meeting Plan van de Arbeid. Gent : jaren 1930 : v.l.n.r. Emiel Vergeylen, August Balthazar, Désiré Cnudde, Frans Toch. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"