794.167: Dossier betreffende een eerste- en tweedejaarskadervorming voor de federatie Aalst-Oudenaarde-Sint-Niklaas-Dendermonde op 24-28/02/1995 in Sint-Niklaas, Zottegem en Nieuwpoort. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"