fo025661: De Wondershop
"Collection: Foto's van Romain Deconinck en Yvonne Delcour op de filmset; Kleurenfoto uit 1973 van Romain Deconinck op de set van De Wondershop. Dit was een film welke geregisseerd werd door Frans Buyens. Het scenario was afkomstig van Guido Staes. Series: Foto's van Romain Deconinck en Yvonne Delcour op de filmset; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"