Gezocht gezicht : portretten 1860 -1996 : Lieve Blancquaert - Michiel Hendryckx - Atelier Meander - Joke Verbeke : tentoonstelling 29 november 1996 - 31 mei 1997 - Blancquaert, Lieve; Hendryckx, Michiel (Gent: Museum Dr. Guislain, 1996)
"Redactie : Patrick Allegaert, Annemie Cailliau en Erwin Mortier ; Vertalingen : Edwin Vercruysse en Erwin Mortier ; Tentoonstelling : Annemie Cailliau, Alexander Couckhuyt, Erwin Mortier , Jan Vermeersch"