fo024532: Internationaal socialisme
"Zwart-witfoto van Bertha en Frederich Vesmanis, genomen te Riga op 18 september 1923. Leden van de Socialistische Internationale. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"