De collaboratie van Hendrik de Man : een analyse van zijn politieke evolutie en van de factoren voor zijn gerechtelijke veroordeling - Monfreda, Pasquale (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Pasquale Monfreda"