af001826: Racisme en onverdraagzaamheid brengen de veiligheid van de burger in gevaar - Drukkerscollectief Tegendruk; Aksident; Anna's Steen; Beethoven Academie; Blauw Vier; De Beweeging; De Factorie; Compagnie de Koe; de Roovers; deSingel; De Stichting/Peter De Graef; De Scene; et al.
"Affiche uitgegeven in 1997 door verschillende culturele instellingen tegen racisme. Tekst: Racisme en onverdraagzaamheid brengen de veiligheid van de burger in gevaar. Aksident, Anna's Steen, Beethoven Academie, Blauw Vier, De Beweeging, De Factorie, De Koe, De Roovers, deSingel, De Stichting/Peter De Graef, De Scène, De Tijd, Fakkelteater, Garifuna, Het Filharmonisch Orkest van Vlaanderen, Het Gevolg, hetpaleis, E.F.-producties, Het Toneelhuis, Hyena/Marc Vanrunxt, Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Krisismusic, Kunst/Werk, luxemburg, Monty, Muziektheatercollectief Walpurgis, Muziektheater Transparant, Nieuw Ensemble Raamtheater, Olympique Dramatique, Paljas Theaterprodukties, Podium Modern, Rataplan, Sering, Thassos, Theater Froe Froe, Theater Stap, Theater Zuidpool, Toneelgroep De Verrukking, tg Stan, Villanella, Troubleyn/Jan Fabre, Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Woestijn '93. Met dank aan: Drukkerscollectief Tegendruk, Agrafa Communications – Verantwoordelijke uitgever: Fanny Scholliers, C. Huysmanslaan 63, 2020 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"