fo001632: 40 jaar Belgische Werklieden Partij - Hennebert, Victor
"Zwart-witfoto van de optocht voor de Beurs. 40 jaar Belgische Werklieden Partij (BWP). Brussel: 15 augustus 1925. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"