txt000572: Jong Groen - Solidariteitsfonds
"Een witte T-shirt met korte mouwen en ronde halsuitsnijding met op de voorzijde de tekst: 'Jong Groen', op de achterzijde: 'www.jonggroen.be'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"