Festival mondial 1958 : Opéra de Pékin : ensemble de théâtre de chant et de danse de la République Populaire de Chine (Bruxelles, 1958)
"Sous les auspices de l'Association Belgique-Chine Bibliotheek Camille HuysmansOptreden van de Opera van Peking ter gelegenheid van de wereldtentoonstelling van 1958"