te000400: Studie van een Viëtnamese vrouw (Viëtcong) - Deltour, Louis (1968)
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van een vrouw met een hoed aan en een geweer om de schouders. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"