fo001227: Limburgse mijnwerkers brengen hulde aan Achille Van Acker
"Zwart-witfoto van de Limburgse mijnwerkers met een pancarte ter ere van Achille Van Acker. Opschrift: Achille, de Limburgse mijnwerkers zijn fier op U! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"