pr000875: Wie met het zwaard omgaat zal door het zwaard vergaan - Van den Berghe, Frits (Koekoek 4(1934)14)
"Prent in zwart-wit voorstellend een man die andere man heeft neergeslagen. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 2 augustus 1934. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"