SM: slaan omdat je iemand graag ziet: biseksuele dominatrice leidt ons binnen in de SM wereld - Hosteaux, Sanne (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Sanne Hosteaux Fonds Suzan Daniel (FSD)"