af000782: Marc Galle - SP; D'hondt, Roger (1981)
"Affiche uitgegeven in 1981 door SP voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: tekening van een gestileerde boom. Tekst: Marc Galle geeft u opnieuw een toekomst. Lijsttrekker Kamer SP. Verantwoordelijke uitgever: R. D'hondt, Houtmarkt 1, Aalst. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"