af005182: Hand in hand voor verdraagzaamheid. Nationale manifestatie - VVL BBDO; Hand in Hand
"Affiche van VVL BBDO uitgegeven in 1992 door Hand in Hand voor een nationale betoging voor verdraagzaamheid Afbeelding: een allochtoon en een autochtoon jongetje, elk met een blauw oog, de arm van het ene kind om de schouder van het andere. Tekst: HAND IN HAND VOOR VERDRAAGZAAMHEID. NATIONALE MANIFESTATIE 22 MAART, BRUSSEL, NOORDSTATION 14 U. Organisatie van de Arbeiders-, Vredes-, Derde Wereld-, Milieu-, Jeugd-, Senioren-, Vrouwen- en Migrantenbeweging. VVL/BBDO. Verantwoordelijke uitgever: Vlasfabriekstraat, 11 - 1060 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"