pk000382: Und prüft...und prüft. Gewerkschaftliche Umschau - Leger; WI-Verlag (1968)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een karikatuur van een man die een blad leest met erop : Atomwaffen Sperrvertrag. Hij zit op een atoombom waarvan de lont is aangestoken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"